Skype button disabled
Bejárat > Hírek > Péntek esti buszjárat….

Péntek esti buszjárat….

2018. július 14.

Tisztelt Jármi lakosok!

Közzéteszem Nedávnyi Tünde levelét!

Üdvözlettel:
Győrginé Papp Judit, polgármester.
—————————————————————————

Tisztelt Polgármesterek!

2017. március 01-től az Őrleaks civil csoport közbenjárására, új péntek esti buszjáratot állított forgalomba a buszos közszolgáltatást végző EMKK Zrt. Az új buszjárat, a Budapest felől közvetlen kocsikkal Mátészalkáig, átszállás nélkül közlekedő Kraszna Intercity mátészalkai érkezéséhez igazodik.

A közelmúltban lehetőségünk volt az Észak-Magyarországi Közlekedésszervező Irodában részt venni egy menetrendi egyeztetésen, ahol a szakemberek elmondták, hogy szerintük nincs megfelelően kommunikálva a lakosság felé az új buszjárat létezése, és vélhetően e miatt nem hozza a péntek esti buszjárat az EMKK Zrt. által kívánt utas számot, ezért akár már 2018. decemberében, az új menetrend életbelépésével kikerülhet a járat a menetrendből, hacsak nem nő az utasforgalma.

Annak érdekében, hogy a péntek esti buszjárat megmaradjon, kérjük Önöket, hogy ennek az új buszjáratnak a létezésére minden lehetséges fórumon hívják fel a lakosság figyelmét. Gondolunk itt az önkormányzati weboldalon, önkormányzati lapban, Facebook oldalon, hangosbemondón való kihirdetésre.

Azért is fontos ennek a buszjáratnak a megmentése, mert amennyiben ezt a buszjáratot elveszítjük, a közeljövőben az EMKK Zrt nem fog új járatot beindítani, hiába is kérnénk, mert arra hivatkozhatnak majd, hogy ott volt a lehetőség, de nem éltek vele.

Őr, 2018. június 27.
Üdvözlettel: Nedávnyi Tünde

Hírek

Hozzászólások lezárva