Skype button disabled
Bejárat > Események, Hírek > Falunap 2010.

Falunap 2010.

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Falunap. A program két részből állt. Tíz órától a hagyományoknak megfelelően kettes fogathajtó verseny, 17-órától kezdődően kulturális műsorok szórakoztatták a hozzánk látogatókat. (A képek ide kattintva tekinthetők meg.)
Az elmúlt évhez hasonlóan lovaglási lehetőséget biztosítottak: a Fülöp-tanya Lovas Klub részéről-Fülöp Bálint, Major Tamás és Major Máté a pónilovait bocsájtotta az érdeklődők rendelkezésére. A gyermekek körében a malacfogó versenyt nagy érdeklődés kísérte. A malac felajánlója Derzsényi József volt, a szerencsés új tulajdonos Német István 7. osztályos tanuló.

A Házias ételek utcájában finom falatok vártak mindenkit, a büfé soron nyújtott kínálat szélesítette a választékot.

Ebben az évben sem volt hiány a fellépő sztárvendégekben. Láthattuk MYCKYT, Robertót a mulatós masszőrt, Szandit és az Irigy Hónaljmirigyet. Fellépett a nyugdíjas klub énekkara, az általános iskola tánccsoportja, a Felnőtt tánccsoport, a 4+1 táncegyüttes, láthattunk divatbemutatót.

Értékes tombolanyeremények kerültek sorsolásra, a főnyeremény ismét Lipicai csikó volt, melyet a Képviselő testület ajánlott fel. A csikót Kovács Ferenc paposi lakos nyerte meg.

A kellemes időjárásnak köszönhetően több ezer érdeklődő látogatta meg a rendezvényt, melyet szabadtéri tánc zárt.

Események, Hírek

  1. Még nincs hozzászólás
Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass